SSM och andra bravader:)

Sådär! Årets höjdpunkt är över sedan ett tag.

Vi styrde kosan mot Malmö och SSM 2011. Hela glada Anemicosgänget kvarterades in på Smygehuks fyr och dess vandrarhem. Vackert beläget vid havet. Stackars Patrik Sturk fick lotten att dela stuga med mig, mannen och Elin. Eftersom vi åkte en dag tidigare i år kändes det helt bakvänt när vi på torsdagen vaknade och inte hade utställningen samma dag. Vi åkte in till området som låg otroligt vackert i Sibbarp. Öresundsbron tornade upp sig och vädrets makter var faktiskt rätt hyggliga. Det enda som "hände" under torsdagen var att Carina och Divo körde modprovsträningen i övrigt var det en lugn dag.

Fredagen var det valparnas tur. Lilla Muffin var först ut och innan allt var klart så trampade hon hem ett SG 10. Stoooort Grattis. Genna var näste brud i ringen och sista. Rose-Marie och Markus fick jobba som sjutton då Genna ropades upp som FEMMA. Vi andra höll andäktigt tummarna och joooo det gick vägen!! Så roligt. Grattis igen. Kvällen vid fyren blev lugn och jag var sjuuukt nervös för enskilda på lördagen då Kvirra skulle ut.

Upp i ottan och borsta, feja och dona. Mannen vågade knappt prata med mig och stackars Elin somnade nog mest av skräck när vi styrde de fyra milen mot utställningen. Kvirra skötte sig JÄTTEBRA och jag kunde andas ut:) Sen var det nästa pärs och det var modprovet för Carina och Divo. Jag var supernervös när ekipaget gick in på planen. När det stod klart att dom fixade det kändes det som att en sten föll kan jag säga. Lördagskvällen vid fyren blev lite festlig med tipspromenad och god middag i det lilla huset ute på gården. Det tror jag de andra gästerna uppskattade väldigt mycket.....Skönsång och annat tok blev det. Jag skrattade så jag hade sjukt ont i magen dagen efter. Vilka härliga människor man har förmånen att få umgås med säger jag bara.

Upp i ottan igen på söndagen och om möjligt ÄNNU mer nervös än jag var på lördagen. Fy fasiken säger jag bara!! Kvirra ropades upp som 21 och behöll den placeringen hela vägen. Hon skötte sig UTMÄRKT i ringen. Givetvis säger tävlingsdjävulen i mig att jag ville att hon skulle ropats upp högre men ja, hon fick fin kritik och ett SG. Och som sagt, hon skötte sig utomordentligt bra. Det är ju "lite" stojigt runt ringen kan man säga men hon fixade det galant. Nästa SSM då jäklar:) Då SKA vi var högre upp!! Kullsystern Karma kom SG 23 och Anemicos Jakarta kom SG 18. På söndagskvällen åt vi tillsammans och smälte våra intryck mest. Vi summerade helgen och försökte varva ned. Kvirra var nog mest glad över att inte bli putsad och borstad på hon:)

Måndagmorgon var det dags att packa ihop, städa och bege sig hemöver. Eller ja, vi bestämde oss för att ta vägen över Kalmar hem och gästa Ulrika, Håkan, Bugsy och Mårrgan the Cat. Ett stopp vid Mörrumsån blev det också då Patrik faktiskt även är, eller har varit, en fiskenörd. Väl framme hos värdparet på otroligt vackra Skyttelund blev det en jättegod grillmiddag och tillhörande surr. Katten Mårrgan bjöd på vilda balanskonster på taket. Kvirra ÄLSKADE att komma till Skyttelund för där fick hon ju springa fritt på 4000 kvadratmeter tomt. Som hon härjade runt med Bugsy. Mårrgan the Cat fick hon också närkontakt med och hon höll allvarligt på att svimma när katten STRÖK sig kärvänligt mot henne.

Tisdagen så besöktes "Djävulsön" (Ulrikas namn på den) Vi andra kallar den för Öland. Borgholms slottsruin och Äleklinta var målet med besöket. Vi petade i oss en lunch vid havet i Färjestaden, for över bron och hem till Skyttelund igen. Där packade vi bilen och styrde kosan hemöver. Nöjda och glada med hela veckan klev vi ur bilen på Algatan sent på kvällen. Så skönt det var att somna i sin egen säng:)!!!!! Kvirra tyckte det var kul att härja med Hogge igen och trackasera den stackars taxen. Evelina som varit hemma och hållt ställningarna tyckte att vi gott kunnat vara borta ett par dagar till......

Nu sitter jag här med nyopererad mage igen. Sammanväxningar till följd av operationen i vintras då man tog bort min livmoder och livmodertapp eftersom jag var på väg att få cancer. En till operation väntar och jag börjar bli MER än otålig att komma igång med livet igen. Är väldigt begränsad på grund av smärta och det är inget jag gillar.
Men ja, det är bara gilla läget och sikta på 2012 som året då allt ska hända:) Kvirra blir kvar hos mig och jag ska göra allt som står i min makt att utbilda henne. Jag vet att jag har fullt stöd och hjälp av Micke och Anette och det känns oerhört skönt. Som sagt, jag längtar tills jag är på banan fullt ut igen. Nu börjar det bli liiite träligt för att vara ärlig. Har hälsat på på jobbet och jag längtar tills jag kommer tillbaka dit, frisk och på hugget igen!

Det blev ett LÅÅÅNGT inlägg:) Lovar att blogga oftare så ni slipper läsa så mycket nästa gång. Ska försöka få in alla bilder från SSM i min dator under morgondagen och lägga ut på hemsidan.

Sköt om er därute, var rädda om varandra och ha det bäst:)

//Hillbergskan, bryt ihop och kom igen:) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0